dimecres, 27 de desembre del 2017

Alone in the Dark 2

Any: 1993

Desenvolupat: Digital Image Design Ltd.

Plataforma: MS-DOS

Editat: Infogrames

Gènere: Survival Horror


En un inici volia tractar l’evol·lució visual dels videojocs de pc dels ’90, però he anat intercalant en aquesta primera etapa del blog, l’Spectrum, que ha estat un company més de la meva infància i d’aquesta forma, he variat de l’evolució dels polígons als sprites de 8 bits, perquè un ha d’estar a gust amb el que està realitzant. Alone in the Dark 2, venia a ser una mena de preqüela del primer Alone.


Visualment més elaborat que la primera aventura d’Edward Carnby, però sense els mateixos conceptes sobrenaturals, d’on bevia en gran part de les obres de H.P. Lovecraft. Cosa de la que sempre es pot criticar, però aquesta aventura continuava tenint ingredients prou interessants per estar considerada una molt bona seqüela i novedosos, per no repetir el mateix esquema que la primera part. Pirates, mafiosos amb aspecte de zombis i vudú. Tinc bons records, va ser un bon títol que ens va portar una tercera part, de la que parlarem més endavant on es tancaria d’alguna forma, una trilogia que mereixia més sort i dignitat per tot el que havia aconseguit inicialment.

A mode de publicitat, Alone in the Dark 2 incloïa Jack in the Dark, un curt videojoc gratuït, on el van fer servir de promoció pels Nadals del ’93. Aquí portaves a Grace Saunders, un nen amb el que també pots jugar a la segona part d’Alone in the Dark.


A tot això, una increïble portada. Molt impactant. Art pur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada