dijous, 30 de novembre de 2017

Ivan 'Ironman' Stewart's Super Off Road


Any: 1989
Desenvolupat: Leland Corporation
Plataforma: Arcade, MS-DOS
Editat: Virgin Games
Gènere: Arcade

Pantalla fixa, cotxes minúsculs i música adlib. Senzill? Potser. Divertit? Absolutament! Un circuit, nitros i ha córrer! Recordo veure la cabina de la versió arcade i no fer-li molt de cas, tret de veure els 3 volants junts per un videojoc, la qual cosa cridava l’atenció. Però no va ser fins quan vaig tenir la versió per PC, quan vaig treure-li tot el suc. Si alguna cosa puc dir d’aquest videojoc és la immensa diversió que produïa jugar amb amics, per veure qui arribava primer o fer joc brut per que algú perdés el control dels cotxes.

La versió de Pc la recordo amb molt d’afecte per les bones experiències que vaig tenir i comparant-la amb la versió arcade, poc és pot criticar perquè la diversió era absoluta.


Va existir un munt de versions, però desconeixia una versió que no vaig arribar a jugar mai, la versió per Spectrum. Veient alguns vídeos i coneixent les limitacions de la màquina de Sinclair, crec que va tenir una excel·lent adaptació.Grandíssims records de jugar a l’Off Road amb els amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada