dijous, 8 de febrer del 2018

Prehistorik

Any: 1991
Desenvolupat: Titus Interactive
Plataforma: MS-DOS
Editat: Titus Interactive
Gènere: Plataformes, Arcade


Quan en els nostres PC’s, érem pràcticament orfes de videojocs de plataformes, va arribar Titus Interactive per pujar els ànims. Prehistorik, encara que no fos dels primers videojocs de la companyia, si va ser un gran encert dins del mon dels nostres ordinadors, per que van nodrir-nos d’aquest gènere, que poc a poc anava guanyant terreny al sistema MS-DOS.
Ara es veu molt envellit, però aleshores també tenia aquest punt d’elaboració, on li trobàvem a faltar certs detalls com un fons parallax o certa tassa de frames. Afortunadament, tot això es va sol·lucionar prou bé amb una segona part, ben elaborada en molts aspectes i superior al primer Prehistorik.
Tot i així, va ser un videojoc molt disfrutable, quan aleshores, el PC no tenia gaires jocs de plataformes de 16bits, que per altre part, si gaudien les videoconsoles d’aquell temps com la SNES o Megadrive.
Puntualitzar que al 2013 es va realitzar un remake per Android, de l’empresa Anuman. Una versió amb més color, però amb una estètica força estèril i perdent l’essència del videojoc de Titus, sobretot, del seu personatge principal. Una oportunitat perduda.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada